•1 fulla de pasta brisa (es pot comprar refrigerada o congelada)
•1 ó 2 cebes tendres
•2 porros
•1/2 carbassó
•una mica de broquil
•1 pastanaga
•uns quants xampinyons
•3 ous
•1/2 bric de crema de llet
•formatge emmental
•sal i pebre
(les verdures i la quantitat de cadascuna el poden variar a gust del consumidor).
(les verdures i la quantitat de cadascuna el poden variar a gust del consumidor).
Preparació:
Primer de tot s'han de tallar en juliana totes les verdures. Un cop llestes es posen a coure totes juntes (menys els xampinyons) en una cassola a foc lent amb una mica d'oli, fins que comencin a quedar una mica desfetes. Per altra banda, s'han de coure els xampinyons.
Quan totes les verdures estiguin cuites hi ajuntem els xampinyons i ho reservem. En un bol posem els ous, la crema de llet, sal i pebre i remenem bé; afegim les verduretes.
En un motlle posem la pasta brisa, hi aboquem les verdures i hi posem el formatge per sobre.
Hem de preparar el forn a 180º abans de posar-hi la quiche i la hi deixem fins que cualli, depèn del motlle que es faci servir trigarà més o menys depenent del gruix (20 ó 25 minuts).
D'un dia per l'altre encara és més bona!!!
Bon profit!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada