dilluns, 18 d’octubre del 2010

CREPS

Ingredients:

• 200 cc.de llet
• 2 ous
• una mica de sal
• 125 gr. de farina
• 30 gr. de mantega
• 1 cullerada de sucre (per a creps dolces)
• 1 ó 2 cullerades de conyac o rom

 
Preparació:
Es baten els ous i s´hi afegeix la sal, i en dues tongades la farina. Desprès s´hi barreja la llet, el licor (si cal), el sucre i es bat tot fins que quedi una pasta ben fina. Farem sevir una bona paella untada en mantega, mitjançant un pinzell o paper de cuina per estendre-ho bé.
Aixecarem la paella del foc per posar una bona cullerada de la pasta i l'estendrem bé per tota la  base de la paella.
Millor que surtin  primes, i ja les podem farcir del que vulguem, xocolata, melmelada, suc de llimona i sucre, formatge, pernil dolç,etc..........

Bon profit i que vagi de gust!!!!!!!

Recepta d'Irene Fernández

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada