divendres, 29 d’octubre del 2010
GRANISSAT DE FRUITES
Ingredients:
• 350 grs. de maduixes
• 1 taronja
• 1 llimona
• 1 rodanxa de pinya gruixuda (d'uns 10 cm.)
• 4 pastanagues
• 4 fulles de gelatina
• 50 gr. xocolata de cobertura
• 200 grs. de sucre
• 200 ml. de nata líquida
• 150 ml. d'aigua
Preparació:
Posa en remull la gelatina d'una banda.
Per un altre, prepara un xarop posant un cassó al foc amb l’aigua i el sucre. Quan el sucre s’hagi dissolt, aparta del foc i dilueix la gelatina.
Neteja 300 grs. de maduixes retirant la tija verda, pela retirant també la pell blanca i trosseja la taronja i la llimona, pela les pastanagues i retira la pell i el centre de la pinya. Passa tota la fruita per la liquadora una a una.
Barreja els sucs amb el xarop i la gelatina. Introdueix tot en una bossa per congelar. Tanca-la bé i col·loca-la en el congelador horitzontalment de manera que quedi una capa fina.
Neteja la resta de maduixes, retira la tija i punxa en el seu lloc unes fulles de menta i un pal de broqueta. Fon la xocolata i unta les maduixes en ella. Deixa que es refredi la xocolata col·locant les maduixes sobre un plat folrat amb paper de forn.
Munta la nata amb la batedora de varetes.
Una vegada congelat el granissat trosseja-ho i reparteix-ho en copes, aboca una cullerada de nata muntada i adorna amb les maduixes amb xocolata.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada